OULUN KAUPUNKI: Työpörssissä työkokeilupaikkoja jälleen tarjolla 25.7.2016 alkaen

1521649_10152155436369941_498742805_n
Työpörssissä työkokeilupaikkoja jälleen tarjolla 25.7.2016 alkaen
 
Oulun kaupungin Työpörssi aukeaa kesätauolta 25.7.2016, jolloin työpörssissä on jälleen tarjolla monipuolisia työkokeilupaikkoja eri aloilla oululaisille työttömille työnhakijoille.  Työpörssi on Oulun kaupungin työllisyyspalveluiden tarjoama verkkopalvelu, josta löytyy niin yritysten, järjestöjen kuin Oulun kaupungin tarjoamat työkokeilumahdollisuudet.
 
Työkokeilu on työpaikalla tapahtuvaa käytännön harjoittelua. Se tarjoaa työnhakijalle mahdollisuuden selkeyttää ammatinvalintaa, tutustua kiinnostavan alan työtehtäviin sekä saada arvokasta kokemusta työelämästä. Työkokeilun tarkoituksena onkin, että työnhakija löytää itselleen sopivan polun opintoihin ja työelämään. Työkokeilu on hyvä mahdollisuus mm. välivuotta viettävälle nuorelle. Työkokeiluun voi lähteä myös pitkään työtä etsinyt ammattikoulutettu työnhakija. Tällöin työkokeilun tavoitteena on tukea paluuta työelämään. Työkokeilu on TE-toimiston tarjoama palvelu.
 
Työpörssi löytyy Oulun kaupungin verkkosivuilta osoitteesta: www.ouka.fi/tyoporssi. Työpörssi-ohjaajat auttavat työnhakijoita työkokeilupaikkojen etsimisessä sekä opastavat kaikissa työkokeiluun liittyvissä asioissa.
 
Työpörssiin etsitään myös aktiivisesti uusia yritysyhteistyökumppaneita. Jos yritys haluaa tarjota työttömälle työnhakijalle mahdollisuuden työkokeiluun, kannattaa olla yhteydessä Työpörssiin: www.ouka.fi/tyoporssi.