Nesteen kesätyöhaku alkaa – töitä reilulle 300 kesätyöntekijälle

113628

Neste tarjoaa ensi kesänä töitä noin 300 osaavalle kesätyöntekijälle. Haku alkaa tänään maanantaina 16.1. ja päättyy tiistaina 28.2.2017. Jokainen kesäharjoittelupaikka on yksilöity työpaikkailmoituksessa ja haettavissa Nesteen verkkosivuilla hakuaikana.

Kesätyöntekijöitä palkataan pääasiassa Nesteen Espoon, Porvoon ja Naantalin toimipisteisiin. He työskentelevät erilaisissa tehtävissä muun muassa tuotannossa, kunnossapidossa, laboratorioissa ja erilaisissa toimistotehtävissä. Lisäksi Neste tarjoaa vuosittain usealle yli 15-vuotiaalle nuorelle mahdollisuuden kahden viikon mittaiseen Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluun. Siihen valitaan edellisvuoden tapaan nuoria, joilla ei ole aikaisempaa työkokemusta.

“Kesätyöntekijät ovat tärkeä osa toimintaamme, sillä tavoitteenamme on löytää parhaat mahdolliset ja motivoituneet osaajat jo varhaisessa vaiheessa. Toivomme hakijoilta rohkeutta, tiedonjanoa ja avoimuutta uudelle”, kertoo Nesteen henkilöstö- ja turvallisuusjohtaja Hannele Jakosuo-Jansson.

Edellisvuosien tapaan Neste osallistuu Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan, jossa mukana olevat työnantajat ovat sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita. Neste tarjoaa kesätyöntekijöille mielekkään työn lisäksi tasapuolisen palkkauksen, perehdytyksen työhön ja sen ohjaamisen sekä oikeudenmukaisen ja tasapuolisen kohtelun.

“Olemme erityisen iloisia siitä, että viime vuoden kesätyöntekijöistä todella moni jatkoi meillä kauden jälkeen joko vakituis-, määräaikais- tai tuntitöissä. Toteutamme myös joka kesä harjoittelijoiden palautekyselyn, jonka tulokset ovat olleet jo pitkään erinomaisia. Esimerkiksi jopa 92 prosenttia kesätyöntekijöistä olisi valmis suosittelemaan Nestettä erinomaisena työpaikkana”, Jakosuo-Jansson jatkaa.