Elisalla aukeaa 250 kesätyöpaikkaa

657-180x180-medium

Elisa tytäryhtiöineen työllistää tänä kesänä 250 nuorta. Rekrytoinnissa kokeillaan nyt myös pelillisiä elementtejä, minkä ansiosta hakijat saavat entistä kattavampaa palautetta hakuprosessin aikana.

Elisa palkkaa tänä kesänä sekä suoraan että vuokratyöyhtiöiden kautta noin 250 nuorta kesätöihin. Työpaikkoja on tarjolla eri puolilla Suomea, ja tehtäväkirjo laaja. Paikkoja on avoinna esimerkiksi myymälöissä, asiakaspalvelussa, it- ja ohjelmistoalalla ja viestinnässä.

Elisa on aiempien vuosien tapaan mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

– Osa vastuuta on myös se, että haluamme antaa kesätyön hakijoille eväitä työelämään. Osassa rekrytoinneista testaamme tänä vuonna pelillisien elementtien käyttöä, mikä mahdollistaa aiempaa kattavamman hakijakohtaisen palautteen saamisen, kertoo Elisan henkilöstöjohtaja Merja Ranta-aho.

Osa hakijoista pääsee pelaamaan rekrytointityökaluna käytettävää Cosmic Cadet -peliä. Peli kerää tietoa muun muassa pelaajan käyttäytymismalleista ja ongelmanratkaisutavoista, ja näihin asioihin voidaan pureutua tarkemmin työhaastattelussa. Hakija saa pelistä kootun palautteen automaattisesti myös itselleen. Pelillisyyttä on testattu jo aiemmin Elisan trainee-haussa.

– Yksin pelin avulla ei tehdä rekrytointipäätöksiä, vaan se on mukana yhtenä työkaluna muiden joukossa. Rekrytoinnissa kuten muussakin toiminnassamme haluamme olla eturintamassa kokeilemassa uusia ratkaisuja, Ranta-aho sanoo.

Hakijoilta toivotaan ennen kaikkea kiinnostusta Elisan nopeasti muuttuvaan toimialaan ja halua oppia uusia asioita. Elisan kesätyö- ja harjoittelupaikat löytyvät osoitteesta elisa.fi/kesatyo. Telemarkkinoinnin tehtäviä on tarjolla useilla paikkakunnilla Elisan tytäryhtiö Enian kautta: http://enia.fi/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/. Osaan Elisalle avautuvista paikoista haetaan kumppaniyritysten (Barona, Lead ja Student Work) kautta.

Elisan aikaisempien vuosien kesätyöntekijät ja harjoittelijat kertovat kokemuksistaan osoitteessa http://yksityisille.hub.elisa.fi/10-asiaa-kesatyo-opetti/

Elisalaiset kertovat työstään osoitteessa http://corporate.elisa.fi/elisa-oyj/rekrytointi/tutustu_meihin/elisalainen/