Kaupan alan kesätyö antaa arvokasta kokemusta – Lidlin kesätyöhaku alkaa

8771b2f5e519a8d6_800x800ar

Kaupan alalla on tarjolla paljon kesätyöpaikkoja niin ensimmäistä kertaa työelämään astuville kuin kokemusta jo keränneille. Lidlin kesätyöhaku alkaa maanantaina 23.1. ja on auki kolme viikkoa 13.2. asti.

Lidl hakee kesätyöntekijöitä monenlaisiin tehtäviin myymälöihin, jakelukeskuksiin ja pääkonttorille. Tarjolla on työtä kaupan asiakaspalvelutehtävissä, logistiikassa ja kansainvälisen kauppaketjun tukitoiminnoissa.

– Suurin osa avoimista kesätyöpaikoista on myymälöissä, mutta iso tarve kesätyöntekijöille on myös jakelukeskuksissamme, joista toimitetaan tavaraa myymälöihin joka päivä, rekrytointipäällikkö Jonna Jansson kertoo.

Kesätyöntekijät varmistavat Lidlin toiminnan mutkattoman sujumisen lomakauden aikana.

– Myyjinä kesätyöntekijät tekevät kaikkia myymälän työtehtäviä ihan samalla tavalla kuin vakkaritkin. Tärkeintä on into palvella asiakkaita ja hyvä asenne, Jansson sanoo.

Aiempi työkokemus ei ole kaikissa tehtävissä välttämätöntä, mutta avoinna on myös paikkoja, joihin edellytetään eri alojen opintoja ja kokemusta.

– Kaupan alan työkokemuksesta on hyötyä alalla kuin alalla. Vastuullinen kesäduuni -kyselyiden mukaan edellisten vuosien kesätyöntekijämme ovat olleet kesätyöhönsä Lidlissä hyvin tyytyväisiä. Meillä perehdytetään hyvin ja lisäksi meillä on ihan mieletön duuniporukka, Jansson kehuu.

Lidliläiset opastavat kesätyöhakuun Facebook-livessä

Kesätöihin liittyviin kysymyksiin on tarjolla vastauksia Facebook-livelähetyksessä, jonka Lidl järjestää keskiviikkona 1.2. klo 15. Lähetyksessä kesätöistä kiinnostuneet pääsevät keskustelemaan ja kyselemään lidliläisiltä mitä vain kesätöihin ja työnhakuun liittyvää.

– Meiltä voi kysyä vaikka siitä, kuinka pitkiä työpäivät ovat tai mitä hakemukseen kannattaa kirjoittaa. Kaikkien livelähetykseen osallistuvien kesken arvotaan 100 euron lahjakortti Lidliin, rekrytointikoordinaattori Riikka Laiho vinkkaa.

Lidlin kesätyöhaku on avoinna 23.1.–13.2. Kesälle 2017 on Lidlissä tarjolla noin 1000 kesätyöpaikkaa. Maaliskuussa järjestetään erikseen haku 14–17-vuotiaille nuorille suunnattuun kahden viikon Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun.

Lidl-myymälöitä on tulevana kesänä jo yli 160 ympäri Suomen. Myymälätyön lisäksi lidliläisiin voi kesätyön merkeissä päästä tutustumaan jakelukeskuksissa Janakkalassa ja Laukaalla sekä pääkonttorilla Espoossa. Kaikki kesätyöntekijät perehdytetään tehtäviinsä kattavasti.

Lidlin avoinna oleviin työpaikkoihin voi tutustua ja hakea osoitteessa tyopaikat.lidl.fi .