AVARN Securityllä yli 150 kesätyöpaikkaa

006 Avarn Stella 19.9.2016v2

Aki Rask / AVARN Security / Stella

Turvallisuusyhtiö AVARN Security rekrytoi kesäksi yli 150 kesätyöntekijää ja järjestää tarvittaessa myös koulutuksen.

Kesätyöntekijöitä haetaan paikallis- ja piirivartiointiin, järjestyksenvalvontaan, aula- ja vastaanotto- sekä arvokuljetus-ja rahankäsittelytehtäviin eri paikkakunnille ympäri Suomea.
”Työntekijöiden tulee olla täysi-ikäisiä, mutta alan aiempaa kokemusta ei välttämättä vaadita sillä tarvittaessa järjestämme vartijakoulutukset” sanoo AVARN Securityn HR & Operations Manager Marko Kannonmaa.

Kesätyöpaikka AVARN Securityllä tuo kokemusta turvallisuusalasta ja asiakaspalvelusta, mahdollisuuden verkostoitua alan ammattilaisten kanssa sekä valmiudet tulla alan osaajaksi.
”Rekrytoimme tänä kesänä yli 150 kesätyöntekijää. Tarjoamme alasta kiinnostuneille nuorille monipuolisia työmahdollisuuksia ja meillä voi aloittaa työuransa hyvässä yrityksessä” Kannonmaa kertoo.

Useat AVARN Securityllä työskennelleet kesätyöntekijät palaavatkin vuosi toisensa jälkeen tutuksi tulleen työnantajan palvelukseen. Kesän jälkeen monelle kesätyöntekijälle voi olla tarjolla myös osa-aikaista työtä opintojen ohella. Turvallisuusalalla on myös runsaasti kouluttautumis- ja urakehitysmahdollisuuksia, joten kokemus käytännön työstä antaa hyvän pohjan alan opintoihin.
“Kesätyöntekijät ovat meille tärkeitä ja heidän joukostaan löydämme usein tulevaisuuden huippuosaajia alalle. Moni AVARN Securityn päällikkö- ja johtotehtävissä työskentelevistä on aloittanut uransa turvallisuusalalla kesätyön kautta.” Kannonmaa toteaa.

AVARN Security on mukana Vastuullinen Kesäduuni 2017 -kampanjassa, joka tarjoaa kesätyönhakijoille vinkkejä työnhakuun ja haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Kampanjaa on toteuttamassa jo 244 työnantajaa, joita yhdistää kiinnostus nuorten työelämäkysymyksiin.
”Vastuullinen Kesäduuni on osa kesärekrytointiamme. Osallistumalla haluamme näyttää esimerkkiä vastuullisena työnantajana ja kertoa vastuullisista tavoistamme toimia ” jatkaa Kannonmaa.

Lisätietoja

AVARN Securityn kesätyöpaikoista
http://www.avarn.fi/kesatyo2017