Eckerö Line hakee rehellisesti keikkatyöläisiä: hakemuksia tullut jo ennätysmäärä

be17067b22822ffa_800x800ar

Kotimainen laivayhtiö Eckerö Line pani pystyyn poikkeuksellisen rekrytointikampanjan, jossa haetaan keikkatyöläisiä tositarkoituksella, mutta ei välttämättä loppuelämäksi. Rehellinen lähestymistapa työnhakuun on poikinut muutamassa päivässä lähes 300 työhakemusta.

Eckerö Line hakee uusia, innostuneita työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin niin maalle kuin merelle. Tällä kertaa hakijan ei kuitenkaan tarvitse ajatella, että työpaikka olisi välttämättä loppuelämäksi: tarjolla on työtehtäviä sekä keikkatyöläisille että pidemmästä urasta haaveileville. Uudenlainen lähestymistapa rekrytointiin on innostanut varsinkin nuoria, joille on tärkeää löytää joustavasti opiskeluiden oheen sopivaa työtä.    

Työnhaku on toteutettu ainoastaan digitaalisissa kanavissa, kuten sosiaalisessa mediassa ja eri oppilaitosten hakujärjestelmissä. Hakemuksia on tullut muutamassa päivässä lähes 300.

Eckerö Line valikoi hakemusten joukosta 100 parasta. Tämä joukko kutsutaan 16.2. pidettävään rekrytointitilaisuuteen, jossa he pääsevät tapaamaan henkilökuntaa niin maalta kuin mereltä. Eckerö Linen työntekijät kertovat tapahtumassa käytännön työstä ja tutustuvat hakijoihin speed dating -harjoituksen lomassa. Paikalla on myös Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen .

”On hienoa huomata, miten paljon kiinnostusta rekrytointimme on herättänyt. Olemme muun muassa Suomen suurin keikkajärjestäjä ja myymme 55 000 hotelliyötä vuodessa, joten pystymme tarjoamaan hakijoille sekä monipuolista työtä että monipuolisia työsuhteita”, Keronen sanoo.

Eckerö Line on Suomen ainoa kotimainen laivayhtiö ja työllistää lähes 400 henkilö maissa ja merellä.