Tokmanni tarjoaa kesäharjoittelupaikkoja 14–17-vuotiaille nuorille

xkyjrhvwkda04jztrtmr

Tokmanni on mukana Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluohjelmassa tarjoamassa kesäharjoittelupaikkoja 14–17-vuotiaille nuorille.

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelun tavoitteena on tutustuttaa nuoria työelämään ja auttaa heitä saamaan työkokemusta. Hakijoilta Tokmanni toivoo positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja halua työskennellä asiakaspalvelussa ja ihmisten parissa. Kesäharjoittelijoiden työhön kuuluu asiakaspalvelua ja muita myymälässä tehtäviä töitä, esimerkiksi tuotteiden hyllytystä ja esillelaittoa.

Hakuaika kaksi viikkoa kestävään kesäharjoitteluun on käynnissä ja jatkuu maaliskuun loppuun saakka. Harjoittelusta maksetaan vuonna 2017 355 euron kokonaispalkkio. Kesäharjoittelu sijoittuu ajanjaksolle 1.6.–31.8.2017.

Lisätietoa Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelupaikoista Tokmannilla sekä hakuohjeet löytyvät täältä ja sivulta www.tokmanni.fi/rekry.