Haussa raksaroudareita ja tusinan verran muita – Värväämö työllistää kesäksi satoja osaajia pk-seudun rakennustyömaille

Rakennustyömaat kuuluvat kesään kuin sinappi grillaajan rinnuksille. Värväämö värvää pian alkavalle kesälle runsaasti uusia rakennusalan työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin pääkaupunkiseudun työmaille.

Osa töistä kestää kesäkauden, osa puolestaan jatkuu pitkälle syksyyn, talveen, ensi vuoteen, kohti ääretöntä ja sen yli! Pääkaupunkiseudulla töitä on tarjolla niin kokeneille ammattilaisille kuin motivoituneille ja omatoimisille vasta-alkajillekin, joilla on tiukka asenne työntekoon.

Värväämö etsii kesäksi muun muassa raksaroudareita – tyyppejä, jotka painavat hommia hymyssä suin maanantaista perjantaihin vaihtuvissa työkohteissa. Roudarilla on ruista ranteessa ja hän pärjää myös osana työporukkaa. Roudarin ei tulisi myöskään säikähtää aikaisia aamuherätyksiä. Pääasiallisiin raksaroudarin työtehtäviin kuuluvat erilaisten tavaroiden kantotyöt ja yleiset siivoustyöt.

Värväämö värvää rakennustyömaille myös kokeneita ammattilaisia, kuten raudoittajia, kirvesmiehiä, maanrakentajia ja rakennusmiehiä, joiden haalareiden taskuun on kertynyt työkokemusta jo usean vuoden ajalta.

Kokonaisuudessaan värväämöläisiä työskentelee kesäkaudella pk-seudun rakennustyömailla noin 500 – vilkkaimpina päivinä noin 250. Viime vuonna Värväämön liikevaihto kasvoi 10,8 miljoonaan euroon. Värväämö toimii myös Tampereella ja Oulussa, sekä 1.5. alkaen Turussa.

Näihin kaikkiin pesteihin Värväämö värvää motivoituneita uusia värväämöläisiä. Lisätietoa tehtävistä löydät klikkaamalla!

Värväämö uudistaa vauhdikkaasti rakennusalan työnvälitystä inhimillisempään suuntaan. Meillä ihminen kohdataan ihmisenä. Kuuntelemme tosissaan työntekijöitä ja asiakkaita ja autamme ihmisiä myös muissa kuin työasioissa. Värväämössä ei käydä pelkästään töissä.

Tutustu Värväämöön myös verkkosivuillamme, Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa sekä LinkedInissä.